Referenties

Senior Logistics Manager bij een groot Distributiebedrijf

Rudi (Lanjouw, eigenaar van Scouten) ken ik inmiddels al enige jaren. Hij heeft mij bewezen dat hij snapt waar het om draait. Of ik nu een Facilitair Manager zoek of een Warehouse Supervisor, hij weet meestal de juiste kandidaat te vinden. Rudi voelt uitstekend de bedrijfscultuur aan en op een bepaald moment had ik aan een paar woorden genoeg om duidelijk te maken naar wat voor type medewerker ik op zoek was. Hij neemt me echt een zorg uit handen.

Office Manager bij een gerenommeerde Expediteur

Rudi kent zijn weg in de logistiek en beschikt over een goed netwerk. Veelal komen kandidaten ‘via via’ bij hem terecht, zo ook de kandidaten die hij voor ons bedrijf heeft geworven. Hij kijkt verder dan alleen naar het CV, de persoonlijke match van een kandidaat met het bedrijf staat voor hem voorop. Wij hebben 4 medewerkers die via hem zijn binnen gekomen, 1 daarvan heeft inmiddels, op basis van uitstekend functioneren, een vaste aanstelling gekregen. Met zijn nieuwe focus op regio Zuid-Holland, hopen wij via hem wederom een geschikte kandidaat voor een vacture op onze vestiging in Rotterdam te vinden.

P&O Manager bij een transport- en op- en overslagbedrijf

Enige tijd terug heb ik in een korte periode diverse posities op de planningsafdeling opnieuw moeten invullen.
Rudi heeft me daarbij geholpen en die samenwerking verliep voorspoedig. Soms was hij me zelfs voor en stelde hij kandidaten voor die één op één binnen onze organisatie in te passen waren. Ik kan zeggen dat ik de werving van logistieke medewerkers met een gerust hart aan hem over laat.