Over ons

Scouten is voortdurend op zoek naar dé talenten binnen de logistiek. We zijn gespecialiseerd in de recruitment van logistieke professionals vanaf MBO niveau. Scouten zit kort op de markt, weet wat er leeft binnen de logistiek en begrijpt goed wat er gevraagd wordt. Daar ligt jarenlange ervaring aan ten grondslag door samenwerkingen met diverse gerenommeerde bedrijven binnen de zeevracht, luchtvracht, wegtransport, warehousing, productielogistiek, op- en overslag en supply chain.

Scouten voegt de DAAD bij het woord om succesvol te kunnen zijn:

Daadkracht Onze werkprocessen zijn zeer efficient ingericht zodat we veel tijd overhouden voor onze kerntaken.
Assertiviteit Wij zetten onze activiteiten kracht bij door zeer actief te zijn op social media, ons netwerk goed te onderhouden en te adverteren op diverse vacaturesites. Dat maakt onze vindbaarheid voor logistieke professionals groot.
Aandacht We stellen ons ten doel onze relaties, zowel opdrachtgevers als kandidaten, zo goed mogelijk te leren kennen. Hiermee maximaliseren we de kans op een succesvolle match. Naast de bemiddeling is ook de continuiteit van samenwerking tussen kandidaat en opdrachtgever belangrijk.
Duidelijkheid We geven volledige openheid in onze werkwijze en de voortgang van het wervingstraject, zodat onze relaties weten waar ze aan toe zijn.

Referenties onderschrijven dat Scouten haar vak verstaat als specialist in werving & selectie voor logistieke professionals.