Kandidaten

Heb je ervaring in de logistiek en zoek je een Werving & Selectiebureau die actief met je meedenkt, je adviseert en luistert naar wat jij belangrijk vindt? En ook discreet met jouw gegevens omgaat? Dan is Scouten het bureau voor jou! Scouten herbergt jarenlange ervaring in de werving en selectie van logistieke professionals vanaf MBO niveau en heeft reeds tal van succesvolle matches gerealiseerd bij diverse toonaangevende logistieke bedrijven.

De succesvolle match behelst niet alleen jouw werkervaring en opleiding te koppelen aan een vacature, al vormt dat wel een gedegen basis. Belangrijk is echter ook: Pas jij in de cultuur en bij de medewerkers van het bedrijf. Daar ligt bij Scouten de focus op.

Werkwijze Scouten

  • In een uitgebreid interview leren wij je graag kennen. Jouw wensen staan voorop en we bespreken vervolgens welke initiatieven wij ondernemen om die logistieke job, die jij ambieert, voor jou te vinden.
  • We houden vanaf het moment dat je bij ons ingeschreven staat scherp in de gaten welke vacatures bij jou passen en deze bespreken we uitvoerig met je voordat we je introduceren bij onze opdrachtgevers
  • In overleg met jou presenteren we jouw gegevens bij tal van onze relaties, om de kans op een nieuwe baan voor jou te vergroten.
  • In het gehele recruitment-traject krijg je van ons maximale begeleiding zodat je tijdens sollicitatiegesprekken goed voor de dag komt.

Je logistieke netwerk vergroten via Social Media

Dat kan via Scouten! Je vindt ons op zowel Twitter als LinkedIn en Facebook. Volg ons via één of meerdere van deze kanalen en ontvang de meest recente vacatures. Tevens zijn deze platforms in het leven geroepen om in contact te komen met andere professionals binnen jouw sector. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe baan? Laat het weten door verder te klikken en te solliciteren via onze website!