CV – HBO Starter in de ketenlogistiek

Woonplaats Uitgeest
Geslacht Vrouw
Leeftijd 22
Beschikbaar vanaf 21 september 2016

Omschrijving kandidaat

Maaike heeft haar HBO-studie Logistiek & Economie zeer recent afgerond. Tijdens haar studie werd ze geconfronteerd met diverse facetten van de logistiek en kwam ze erachter dat juist de ketenlogistiek zo interessant is. Dat verschillende partijen goed op elkaar afgestemd moeten zijn, daar zit de uitdaging! Er is altijd wel een knelpunt, een verbeterpunt. Ze wil dan ook graag aan de slag in de supply chain.

Maaike is een vrolijke opgewekte, nuchtere Noordhollandse dame, neemt geen blad voor de mond. Ze is nauwkeurig, ze brengt structuur aan in haar werk om overzicht te houden. Verder, zoals al eerder vermeld, is ze een echte Teamplayer. Ze wil graag de samenwerking aangaan en belangrijker nog, ze ziet het grote belang hiervan in.

Opleidingen & Cursussen
HBO Logistiek & Economie, Minor Supply Chain Management, Minor Airport & Aviation Management, HAVO

Talen
Nederlands (Moedertaal), Engels (Uitstekend), Frans (Redelijk)

Verantwoordelijkheden
Stages:
Ontwerpen van operationeel plan voor een start-up, die zich richt op efficient en duurzaam transport op het gebied van express-service t.b.v. E-commerce. In die zin een uitdagende opdracht, daar er nog niks is ontwikkeld, er geen houvast is, maar je zelf iets moet creeren.

Analyseren en optimaliseren van de transportstromen voor dit productiebedrijf. Met drie verschillende productielokaties binnen Nederland, met eigen productgroepen, daarnaast zusterbedrijven met soortgelijke goederen was het een complexe, maar interessante uitdaging om de transportbelangen samen te brengen met als resultaat kostenbesparing/ efficiency.

Aantal jaren ervaring Geen
Salarisindicatie € 2200,- bruto per maand.
Beschikbaarheid per direct beschikbaar, fulltime

Match profiel

Vakgebied

  • Logistiek management
  • Supply chain

Werkervaring

  • 0-2 jaar