CV – HBO Starter in de productielogistiek

A1599

Woonplaats Alphen aan den Rijn
Geslacht Man
Leeftijd 25
Beschikbaar vanaf 21 september 2016

Omschrijving kandidaat

Na een verkeerde studiekeuze in 2011 heeft Paul diverse Open Dagen van Hogescholen bezocht en studiekeuzetesten gedaan. Volgens de vergaarde kennis en uitslagen van de testen zou hij geschikt zijn voor de logistiek, dat blijkt nu een schot in de roos. Hij heeft in 4 jaar tijd met veel plezier zijn studie afgerond en ondanks de hoge moeilijkheidsgraad van zijn stages heeft hij hier goede beoordelingen op gehad. Nu staat hij op het punt een eerste stap te maken in zijn maatschappelijke carriere. Hij wil graag aan de slag als Supply Chain Planner in de FMCG industrie of in de productie.

Paul heeft complexe stage-opdrachten gehad, desondanks werden deze goed beoordeeld door zijn opleiding. Hij gaat hierin dan ook stapsgewijs te werk en laat niks aan het toeval over. Je kunt merken dat hij doortastend en analytisch te werk gaat. Verder is hij een frisse persoonlijkheid, komt zelfverzekerd over en is communicatief vaardig. Wat overigens een pre is, hij is zeer goed met computersystemen en is een wizard in excel.

Opleidingen & Cursussen
HBO Logistics Engeineering, Minor Airport & Seaportlogistics, HAVO

Talen
Nederlands (Moedertaal), Engels (Uitstekend)

Verantwoordelijkheden
Afstudeerstage: Onderzoek naar het reduceren van de voorraden. Hierbij zijn verschillende voorraad- en forecastgerelateerde methodieken toegepast.
Resultaat: voorraaden zijn verlaagd van €7mln naar €4,5mln aan waarde.

Aantal jaren ervaring Geen
Salarisindicatie € 2200,- bruto per maand.
Beschikbaarheid per direct beschikbaar, fulltime

Match profiel

Vakgebied

  • Logistiek management
  • Supply chain

Werkervaring

  • 0-2 jaar