CV – HBO Starter in de supply chain

Woonplaats Julianadorp
Geslacht Man
Leeftijd 26
Beschikbaar vanaf 21 september 2016

Omschrijving kandidaat

Bart heeft na het VMBO gekozen voor een logistieke opleiding, het werd MBO 4 Manager Opslag en Vervoer. Dit ging hem eenvoudig, zodoende is hij door gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam, richting Logistics Engineering. Tijdens zijn studie heeft hij ook een minor gedaan richting Human Resources, zijn idee was dat het altijd goed zou zijn om op adequate wijze met personeel om te gaan, mocht hij in de toekomst een leidinggevende rol krijgen. Voor nu is hij op zoek naar een planners-functie in de breedste zin van het woord.

Bart is een correcte en welbespraakte jongen, hij vindt het in zijn werk dan ook leuk dat hij met verschillende partijen kan schakelen, zowel intern als extern (klanten, leveranciers). Zeker is hij ook als leergierig te bestempelen, hij is er zich bewust van dat hij door moet leren, wil hij zich verder ontwikkelen (wat hij ook wil) en is hij erg eager om zich kennis/ taken eigen te maken.

Opleidingen & Cursussen
HBO Logistics Engineering, MBO Manager Opslag en Vervoer, VMBO-TL

Talen
Nederlands (Moedertaal), Engels (Uitstekend)

Verantwoordelijkheden
• Hij heeft op de logistiek walondersteuning zijn afstudeerstage uitgevoerd.
De kernvraag van de stage was: Welke logistieke knelpunten in de bedrijfsvoering en informatievoorziening kunnen worden geconstateerd in de steunpuntoplossingen van defensie en op welke wijze kunnen deze (individuele) knelpunten worden geëlimineerd op zo tot een oplossing te komen. Komt er kort gezegd op neer dat SAP (voor bevoorrading) niet goed werkte op de schepen. Hiervoor zijn steunpunten op de schepen ontwikkeld om dat proces te verbeteren. Echter werden er alsnog knelpunten geconstateerd.

Aantal jaren ervaring Geen
Salarisindicatie € 2200,- bruto per maand.
Beschikbaarheid per direct beschikbaar, fulltime

Match profiel

Vakgebied

  • Logistiek management
  • Supply chain

Werkervaring

  • 0-2 jaar